Speelgelegenheid

3816 VC AMERSFOORT

(Rolstoel toegankelijk)

Locatie

Van het bestuur Bridgecursus  Diverse mensen hebben ons gevraagd of wij weer een cursus gaan starten. Wij bekijken thans of we voldoende deelnemers kunnen vinden. De cursus vind dit keer mogelijk tijdens de zomermaanden plaats. Maar het kan ook heel goed toch het najaar worden. Altijd op de maandagavond overigens.

Indien u interesse heeft kunt u met ons contact opnemen. Wij bezien dan samen hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Leren bridgen?

Zoekt u een leuke vrije tijdsbesteding? Heeft u altijd al bridge willen leren maar is het er nooit van gekomen? Grijp dan nu uw kans!

Eerst worden basisprincipes van het bridgespel uitgelegd, daarna is er tijd om het spel te spelen en toe te groeien naar spelen in competitieverband. Iedere les bestaat dus uit een deel theorie en een deel spel.

Op internet kunt u onze vereniging vinden onder ABC Rokers Renonce. De naam stamt uit de tijd dat bij iedere vereniging in de zaal gerookt kon en mocht worden. A.B.C R.R. was de enige vereniging in die tijd waar niet gerookt werd.

Meer informatie over onze vereniging kunt u op onze website vinde

Zodra wij weer een volledige cursus organiseren pakken we dit als volgt aan. Wij willen u in ongeveer 8 avonden de basisprincipes van bridge uitleggen. Na deze cursus heeft u voldoende geleerd om de volgende stap te maken. U kunt  met vrienden thuis gaan bridgen, maar nog leuker is het om lid te worden van onze bridgeclub.

En daarna: bridge is een spel dat niet verveelt, je kunt het spel op alle niveaus spelen, over bridge zijn talloze boeken en artikelen geschreven, bridge is een spel dat in bijna alle landen wordt gespeeld.

Wij geven deze basistraining volgens de richtlijnen van de Nederlandse Bridgebond. De bond heeft materiaal ontwikkeld voor deze starterscursus.

Na 8 avonden wordt een competitie op maat gemaakt met de nieuwe leden en leden van onze verenigingen om u te begeleiden in het spel. Leren in een leuke, stimulerende omgeving is ons motto.

Voor deze introductiecursus van 8 avonden betaalt u € 50,- per persoon. Het lesmateriaal is een boekje van €13.  De cursus is bedoeld voor mensen die - als de kennismaking bevalt natuurlijk - de bedoeling hebben bij ons op de maandagavond te komen bridgen. Het cursusgeld wordt met de contributie verrekend.

U kunt zich opgeven voor deze cursus bij de docenten:

Jan Bosman tel:06-53195976 (na 17.00 uur)

Jaqueline van Beek tel: 033-4611487 (na 17.00 uur)

Samengevat: bridgeles voor beginners door bridgeclub ABC RR

Op maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur

Het Klokhuis, Weberstraat 2, 3816 VC  Amersfoort

8 keer les voor € 50,-

Cursusboek Bridgebond € 13,-

Begindatum: wordt nader bekendgemaakt.